El 21 de desembre la Coral Laroc va actuar a l’Auditori de Vilafranca acompanyada de la Big Band EMM. Els més de 300 assistents van poder gaudir de l’espectacle Christmas Carol’s. La Laroc vol agraïr un cop més als seus seguidors i amics haver-los acompanyat en aquest concert tan especial.

La Coral Laroc i la Big Band EMM Mª Dolors Calvet, dirigida per Judit Camprubí i Àlex Cassanyes respectivament, van tornar a l’Auditori Municipal de Vilafranca del Penedès amb “Christmas Carol’s”, un concert actual, imaginatiu i amb elements procedents de les cançons tradicionals catalanes.

CHRISTMAS CAROL’S, és el resultat del treball conjunt d’ambdues entitats, amb un fort arrelament a la Vila. El repertori, plenament nadalenc, va visitar la tradició d’aquestes festes des del moment present. Una bona mostra d’això n’és l’obra “Tres Carol’s”, peça que ha estat especialment adaptada per a cor i Big Band per Àlex Cassanyes, en què tres típiques nadales catalanes han estat portades a musicalitats més actuals.

Aquí es pot veure el concert complet: