Coral Laroc

 

Pàgina de Noticies

Totes les noticies, activitats i concerts

Que quan podrem tornar a cantar? Aquesta era la pregunta que ens fèiem fa uns mesos, i ara ja tenim la resposa, el 23 de setembre.

Hem demostrat al llarg del confinament una vitalitat, iniciativa i capacitat d'innovació i reinvneció, utilitzant les xarxes i buscant alternatives per seguir l'activitat virtualment.

Ara és el moment de començar una nova temporada, nous assajos incorporant unes primeres pautes d'higiene de com poder iniciar de nou, i amb seguretat, els assajos presencials.

En la confecció del  Pla de Prevenció que adjuntem, s'han tingut en compte els coneixements i les recomanacions sanitàries, així com el document de "Recomanacions sobre actuacions vinculades a les situacions que es puguin produir per l'Efecte del coronavirus SARS-CoV- 2”, elaborat pel Consell de Relacions Laborals de Catalunya i les evidències de la Prevenció de Riscos.

Les següents instruccions es basen en aplicar els coneixements tècnics i científics generals a la situació específica del cant i en la informació recollida d’altres països d’arreu del món. Així doncs, representen les valoracions personals, donat que fins ara no hi ha prou estudis científics en el camp del cant coral, però sí en l’evidència de la prevenció de riscos en la seva pràctica.

Posem a la vostra disposició tres documents en pdf d'interès que ens ha facilitat la Federació Catalana d'Entitats Corals. Aquests documents poden ser revisats i ajustats a mida que s’avanci en el temps, segons l'estat de la normativa existent, dels nous protocols que es vagin aprobant en funció dels coneixements científics i tècnics.

Pla de Prevenció Cant Coral "PLA_PREV_CANT_CORAL_COVID".

 

Guia Cant Coral "GUIA_CANT_CORAL_COVID".


 

 

Cartell informatiu "CARTELL_CANT_CORAL_COVID.pdf".


 

Lloc d'assajos

Auditori de l'Ateneu Municipal
Plaça del Penedès, 4
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona
 
Assaig: els dimecres de 21:30 a 23:30h

 

Contacte

Telf. +34 682 644 783
coral@laroc.cat

Amb el suport de:

Consell Comarcal de l'Alt Penedès | Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Copyright

Copyright © 2020 Coral Laroc. Tots els drets reservats.

Membres de:

Federació Catalana d'Entitats Corals