Imprimeix

1997-2001

D'aquest període en destaquem les sortides i els intercanvis amb altres corals i entitats.

El segon viatge també va ser a Itàlia, l'abril de 1997, en ocasió de la 1ª Rassegna delle Corali delle Città del Vino celebrada a la regió d'Alba. La Laroc hi anava, en representació de Vilafranca, com a única coral estrangera convidada.

El tercer viatge es va fer la primavera del 2000, a la ciutat francesa de Villeneuve-sur-Lot com a part de l'intercanvi amb l'Atelier del Chant Choral, especialitzat en gospel. La gent de l'Atelier ens va tornar la visita al juny.

Igualment cal esmentar actuacions conjuntes amb altres entitats com ara el Col·lectiu Plexe de dansa contemporània ("Collage",1998), el grup de teatre del Centre de Llorenç del Penedès ("Escudella i Cant d'Olla", 1998-1999) o la Banda de Música de Vilafranca.

En l'apartat musical es poden assenyalar obres com "La Negrina", de Mateu Fletxa, o la "Missa Brevis Sti. Joannis de Deo" de Josef Haydn, amb orquestra de cambra.

En Jordi Gonzàlez comparteix la direcció des finals del 2000 (ho farà fins al 2003).

Durant el 2001, la Laroc va celebrar el desè aniversari amb nombrosos actes. Un d’ells va ser l'exposició que, amb el nom de "Laroc, 10 anys donant la nota", va estar oberta a la capella de Sant Joan durant tres setmanes, incloent les actuacions de vint-i-dues corals del Penedès, l’Anoia i el Garraf. També es va fer un concert d’aniversari amb la participació de nombrosos excantaires i diferents músics de la vila.

Col·laboradors:

  • clients
  • clients
  • clients 
  • clients
  • clients

Allotjament web: dominispersonals.cat