Imprimeix

2002-2006

El juny de l’any 2002 cantàvem a París, també en un intercanvi amb la coral Incognito de la capital francesa. Es va actuar dins la trobada de corals “Voix sur Berges”, en ocasió de la Festa de la Música, com a única coral estrangera. L’acollida dels parisins a Vilafranca es va fer al novembre.

El juny de 2003, en el cicle Plenilunis d’Estiu al Museu, la Laroc va estrenar un programa de música religiosa, incloent temes d’autors catalans poc coneguts dels segles XV i XVI, recuperats a l’Arxiu de Vilafranca.

El tercer viatge a Itàlia es va produir el mes de juny de 2005, i va ser a San Ginesio, per participar a la Rassegna de les festes triennals del Crocifisso, conjuntament amb cors d’Eslovènia i Àustria, a més dels locals.

Durant aquesta etapa, la coral ha prioritzat el repertori de música moderna, sobretot góspel i música llatinoamericana, treballant amb directors convidats com Jordi Vallespí, Sònia Moreno o Marilyn Socarrás.

L'obra de més envergadura, però, ha estat “El Rei David”, del compositor suís Arthur Honegger, preparada conjuntament amb la coral Noves Veus de Capellades, sota la direcció de Salvador Brotons. Amb aquesta interpretació s'arrodonia el quinzè aniversari de la coral, en un curs 2005-2006 on es va batre el rècord d'actuacions, amb un total de 17.

Col·laboradors:

  • clients
  • clients
  • clients 
  • clients
  • clients

Allotjament web: dominispersonals.cat