Imprimeix

Concert del cor Liederkranz-Cantiamo de Bühl i la Coral Laroc a Vilafranca

 

 

Aquest concert gratuït, que es farà a l’Església de Sant Francesc el dissabte 12 de març a les 7 de la tarda és l’acte principal de la visita dels cantaires de la coral  de Vimbuch-Bühl, fruit de la seva relació de col·laboració amb la Coral Laroc i de l’agermanament amb Vilafranca

El dissabte a les 11 del matí també es farà una recepció institucional a l’Ajuntament de Vilafranca

La coral alemanya Liederkranz-Cantiamo de Vimbuch-Bühl visitarà Vilafranca del Penedès com a continuació de la col·laboració i l’amistat amb la Coral Laroc, que enguany celebra el seu 25è aniversari. Per tal de celebrar-ho, es farà un concert d’entrada gratuïta de les dues corals el dissabte 12 de març a les 7 de la tarda a l’església de Sant Francesc. La coral convidada és una formació mixta de cantaires de Bühl, ciutat agermanada amb Vilafranca.

Per donar la benvinguda a aquesta formació, el mateix dissabte 12 es celebrarà una recepció institucional a l’Ajuntament de Vilafranca, que començarà a les 11 del matí i comptarà amb la salutació als cantaires alemanys per part dels representants de l’Ajuntament.

El repertori del concert conjunt, obert a l’assistència de tothom, serà variat en aquesta ocasió, ja que s’interpretaran peces en català, castellà, anglès i alemany. La Coral Laroc oferirà una primera part del concert,  per deixar pas a continuació al cor Liederkranz-Cantiamo. El concert finalitzarà amb dues cançons que les corals interpretaran conjuntament.

La visita de la coral alemanya suposa la unió dels lligams entre Vilafranca i Bühl, així com el retorn els encontres que la Coral Laroc va iniciar el 2009 i que es va repetir el 2014 amb la participació de la Laroc en la celebració del centenari de la coral alemanya.

Els membres del cor Liederkranz-Cantiamo arriben a Vilafranca el dijous i visitaran diverses zones de Vilafranca i del Penedès, així com una sortida a la capital catalana.

 

 

Col·laboradors:

  • clients
  • clients
  • clients 
  • clients
  • clients

Allotjament web: dominispersonals.cat