Imprimeix

Taller amb Michèle Alderete

El diumenge 25 de febrer vàrem celebrar la jornada de treball amb la Michèle Alderete, directora d’origen cubà del grup vocal Ol’Green i membre del quartet vocal Gema4. En aquesta ocasió ens vam trobar al cor del Penedès en el marc privilegiat del celler Jean Leon prop de Torrelavit.

Amb la Michèle, a més de vocalització, vam fer uns exercicis per treballar el ritme i la coordinació. Després vam treballar a fons dos dels temes del repertori actual: Every breath you take dels Police, i I still haven’t found what I’m looking for dels U2. En totes dues cançons ens va instar molt a treure el nostre vessant més rocker i a deixar de banda els aires monacals i continguts que tan poc s’avenen amb els dos temes. La Michèle, coneguda per la seva aparició televisiva al programa de TV3 Oh Happy Day com a directora, primer, i com a coach, en una altra edició del programa, es va mostrar molt propera i es va ficar tothom a la butxaca destil·lant alhora simpatia i gran nivell musical a través de les seves observacions.

Acabat el taller a les 14h vàrem fer una sessió de fotografies de tot el grup al davant del celler i a continuació vam dinar amb familiars i acompanyants un àpat preparat per Cal Soler, el servei de càtering de La Torre del Gall. Com no podia ser d’altra manera vam acompanyar el dinar amb vins del mateix celler Jean Leon

Després de dinar vam fer plegats una visita guiada on vam descobrir la vida de novel·la de Jean Leon, un santanderí que va fer fortuna a Hollywood i que acabaria fundant al Penedès el celler que porta el seu nom.

Col·laboradors:

  • clients
  • clients
  • clients 
  • clients
  • clients

Allotjament web: dominispersonals.cat