Imprimeix

Concert Christmas Carols amb la Big Band EMM

La Coral Laroc i la Big Band EMM Mª Dolors Calvet, dirigides per Judit Camprubí i Àlex Cassanyes respectivament, tornen a l’Auditori Municipal de Vilafranca del Penedès el dissabte 21 de desembre, a les 20:00h, amb “Christmas CaroL’s”, un concert actual que combina diferents estils musicals per gaudir d’un viatge imaginatiu per temes procedents de les cançons tradicionals catalanes.

CHRISTMAS CAROL’S, és el resultat del treball conjunt d’ambdues entitats, amb un fort arrelament a la Vila. El repertori, plenament nadalenc, visita la tradició d’aquestes festes des del moment present. Una bona mostra d’això n’és l’obra “Tres Carol’s”, una peça especialment adaptada per a cor i Big Band per Àlex Cassanyes, en què tres nadales típiques catalanes han estat portades a musicalitats més actuals

Aquest concert arriba en plena celebració de la Fira del Gall a Vilafranca del Penedès i La Marató TV3. Una combinació perfecta per cloure la jornada gaudint d’un concert coral ple d’energia i amb causa solidària, doncs destinarà dos euros de cada entrada d’aquest concert per a l’edició d’enguany de la La Marató TV3 dedicada a les malalties minoritàries.

Les entrades es podran comprar el mateix dia del concert a partir de les 19:00h a l’Auditori i, anticipadament, a la Llibreria La Cultural (C/Sant Joan,12) i al Teatre Cal Bolet, el 5 de desembre de 18 a 20h.


 

 

 

Col·laboradors:

  • clients
  • clients
  • clients 
  • clients
  • clients

Allotjament web: dominispersonals.cat