El nostre repertori

La Coral Laroc cultiva un repertori variat, que els darrers anys s'ha orientat preferentment cap a la música moderna: gospel, llatinoamericana, pop... sovint amb acompanyament instrumental.

Al llarg de la nostra història, però, es pot dir que hem cantat pràcticament de tot. Des de madrigals i "Ensaladas" del renaixement català fins a autors contemporanis, passant per una òpera barroca anglesa i lieder romàntics alemanys. Hem interpretat i interpretem temes procedents de la salsa cubana, el jazz, el rock, i el folklore de mig planeta. Hem cantat en català, castellà, llatí, francès, anglès, noruec, rus, zulú...

Alguns cursos s’han dedicat a preparar obres de més envergadura. Entre elles cal ressenyar la Cantata 147 de Johan Sebastian Bach, el Salm 117 de Georg Philip Telemann, el Credo d’Antonio Vivaldi, l'òpera "Dido i Aeneas" de Henry Purcell (dirigida per Francesc Llongueres), la Missa Brevis Sti. Joannis de Deo de Josef Haydn, "El Rei David" d'Arthur Honegger (dirigida per Salvador Brotons), el "Gloria" de Vivaldi (dirigit per Mireia Barrera), totes amb orquestra de cambra, i l'estrena de la suite "Perejazzaquí", de Carles Sanz, per a cor i quartet de jazz.

Col·laboradors:

  • clients
  • clients
  • clients 
  • clients
  • clients

Allotjament web: dominispersonals.cat